Efe, Nisan'a duyduğu aşk yüzünden ikilemde!

Güncelleme: 20 Nisan 2016 Çarşamba, 00:28:25

Kış Güneşi 9. Bölüm Fragmanı

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini; Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver’in paylaştığı "Kış Güneşi" dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Şenay Gürler, Başak Parlak, Mahir Günşiray, Hakan Boyav, Hakan Gerçek, Berrak Kuş, Gamze Süner Atay, Mehmet Esen, Buse Varol, Emre Bulut, Okan Selvi, Burak Çimen,Kubilay Çamlıdağ ve Merve Han rol alıyor.

“Kış Güneşi”nin 9. bölümünde; Nisan, Seda’nın tehdidi karşısında çaresiz kalıp, onunla evlenmeyi kabul eden Efe’den gerçeği itiraf etmesini ister. Efe ise bunu yaparsa, ikizinin ve babasının katilini bulamayacağı için bu evliliğe mecburdur... Öte yandan Efe, Nisan’a duyduğu aşk yüzünden büyük bir ikilem yaşar. Efe’nin duygularına kayıtsız kalmayan Nisan, bu evliliği engellemek isterken büyük bir arbede yaşanır. Leyla, 20 yıl önce öldü sandığı oğlu Efe’nin kısa süre öncesine kadar yaşadığını öğrenmenin şoku içindedir. İkinci kez oğlunu kaybetmenin acısını yaşayan Leyla bu gerçeği kendisinden sakladığı için Mete’yi suçlar. Oysa ki onun Mete sandığı zaten Efe’dir. Efe eğer Farise’nin bahsettiği anahtarı bulabilirse geçmişin kapısını da açabilecek ve çekilen tüm acılara son verecektir.

 “Kış Güneşi”, kaybolan bir benlik, imkansız bir aşk ve sırlarla dolu bir geçmişi konu alan heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!