Nesrin Cavadzade "Kış Güneşi"nde!

Güncelleme: 28 Mart 2016 Pazartesi, 08:52:21

Salı akşamları ilgiyle izlenen "Kış Güneşi"nin güçlü kadrosuna, ödüllü oyuncu Nesrin Cavadzade de katıldı. Cavadzade, "Kış Güneşi’"nin Salı akşamı yayınlanacak 6. bölümünde ‘Efruz’ karakteri ile ekrana gelecek.

Salı akşamları ilgiyle izlenen "Kış Güneşi"nin güçlü kadrosuna, ödüllü oyuncu Nesrin Cavadzade de katıldı. Cavadzade, "Kış Güneşi’"nin 29 Mart Salı akşamı yayınlanacak 6. bölümünde ‘Efruz’ karakteri ile ekrana gelecek.

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver’in paylaştığı, yönetmenliğini Deniz Koloş ve Serhan Şahin’in üstlendiği "Kış Güneşi", kadrosuna, başarılı ve sevilen oyuncu Nesrin Cavadzade’yi de kattı.

KADİM’İN KIZI ‘EFRUZ’

‘Son Mektup’, ‘Annemin Şarkısı, ‘Kuzu’, Yangın Var’, ‘Güzel Günler Göreceğiz’ gibi sinema filmlerinin yanında, ‘Görüş Günü Kadınları, ‘Ağır Roman Yeni Dünya’, ‘Al Yazmalım’, ‘Samanyolu’ ve ‘Küçük Ağa’ gibi dizilerdeki oyunculuğu ile izleyicinin beğenisini kazanan Nesrin Cavadzade, Antalya Altın Portakal Festivali ‘En İyi Kadın Oyuncu’ da dahil olmak üzere çok sayıda ödüle sahip.

‘Kış Güneşi’ne; Kadim’in (Hakan Boyav) yıllar önce öldü sandığı kızı ‘Efruz’ karakteri ile diziye katılan oyuncu, başarılı bir doktoru canlandırıyor. Efruz’un önce Seda (Başak Parlak), ardından da Efe (Şükrü Özyıldız) ile yolları sürpriz bir şekilde kesişecek.

"Kış Güneşi" heyecan dolu yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00'de Show TV’de.