İstanbul Sokakları bu akşam Show TV'de başlıyor!

Güncelleme: 18 Nisan 2016 Pazartesi, 21:58:58

İstanbul Sokakları bu akşam Show TV'de başlıyor!

Show TV'nin merakla beklenen iddialı dizisi "İstanbul Sokakları" bu akşam saat 20.00'de başlıyor!

Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Faruk Teber'in yaptığı "İstanbul Sokakları"  dizisinin senaryosunu ise Zülküf Yücel ve Zehra Yücel kaleme alıyor. 

Show TV'de  yayınlanacak İstanbul Sokakları dizisinin başrollerini; Gizem Karaca, Caner Cindoruk, Rıza Kocaoğlu ve Naz Elmas paylaşıyor. Dizinin zengin oyuncu kadrosunda iseDerya Alabora, Mehmet Çevik, Yıldız Kültür, Mine Teber ve Sitare Akbaş yer alıyor. 

GERİYE KALAN TEK GERÇEK NAZLI VE FIRAT'IN ÖLÜMSÜZ AŞKI! 

Nazlı doğuştan itibaren kalp büyümesi hastalığından muzdarip, 24 yaşında güzeller güzeli bir kızdır.  Hastalığının tek çaresi kalp nakli yapılmasıdır. Lakin bu gerçeği bir tek babası bilmekte fakat kızına nakledilecek bir kalp bulamadığı için ona söyleyememektedir. Tam da bu sırada bir inşaat şirketinin sahibi olan Fırat'la tanışır. Birbirlerine aşık olurlar. Ancak onların aşkı en acı ve talihsiz olanıdır. Nazlı ve Fırat aşk dolu tek bir gecenin sonunda ayrılmak zorunda kalır. Çünkü Nazlı bir gün önce kalp nakli yapılmazsa öleceğini öğrenmiştir. İşte tam da bu anda Nazlının babası Refik’in aklına bir fikir gelir; kızını yaşatmak için katil olmayı göze alacaktır. Hem kendini hem de daha önceden Nazlının durumuna üzülüp kalbini bağışlamış olan patronu Şükriye hanımı öldürmek için bilerek bir araba kazası yapar. Arabanın frenleriyle oynamıştır. Nazlı ikinci bir şans ele etmiş olmanın verdiği heyecanla hemen aşık olduğu adama yani Fırat'a koşar.  Oysa ki aşkları daha da imkansız hale gelmiştir. Sonunda kazananı olmayan, acı dolu bir mücadele haline gelir kahramanlarımızın hayatı. Ve Nazlı'yla Fırat'ın ölümsüz aşkı geriye kalan tek gerçektir...        

Show TV'nin yeni dizisi İstanbul Sokakları bu akşam saat 20.00'de izleyici ile buluşacak.