Kış Güneşi son bölüm izle

Güncelleme: 23 Mart 2016 Çarşamba, 23:37:40

Kış Güneşi son bölüm izle

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini; Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver’in paylaştığı "Kış Güneşi" dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Şenay Gürler, Başak Parlak, Mahir Günşiray, Hakan Boyav, Hakan Gerçek, Berrak Kuş, Gamze Süner Atay, Mehmet Esen, Buse Varol, Emre Bulut, Okan Selvi, Burak Çimen,Kubilay Çamlıdağ ve Merve Han rol alıyor.

 

 

Murat Onbul’un yönettiği dizinin senaryosunu ise Ayça Mutlugil, Alev Toprakoğlu, Erkan Çıplak, Hale Çalap ve Tuba Bilir kaleme alıyor.

 

“Kış Güneşi”nin 5. bölümünde; Mazhar ve Leyla’yı öpüşürken gören Efe, geçmişine dair her şeyi hatırlar. Babası ve Mete’nin ölümünde Mazhar’ın parmağı olduğuna emindir. Öte yandan Kadim, peşindeki polislerden kaçarken yaralanır. Efe, Kadim’e yardım etmeye giderken Nisan onu yalnız bırakmaz ama Nisan’ın bir anlık dikkatsizliği başlarına çok daha büyük sorunlar açacaktır. Yakup’un adamları tarafından, karnındaki bebeğin alınması için  zorla hastaneye götürülen Seda, Mete’deki değişikliklere anlam verememektedir. Mete ile Nisan’a hamileliğini açıklayan Seda, Mete olarak bildiği ikizi Efe tarafından hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. Efe’nin öldüğüne bir an bile inanmayan Fatma ise bu işin peşini bırakmaya niyetli değildir. Fatma’nın tesadüfen bulduğu bir iz, onun haklı olduğunun kanıtıdır.