"Yılın En"leri Show TV'den!

Güncelleme: 09 Mart 2016 Çarşamba, 09:58:24

Show TV'nin izlenme rekorları kıran yapımları "Yılın en"leri ödüllerini topladı!

Bir Dilek Tut Türkiye Derneği ile birlikte çalışan Yeditepe Üniversitesi Hayalimi Paylaş Topluluğu tarafından 4.sü gerçekleşen ‘Yılın En’leri kapsamında Show TV’nin izlenme rekorları kıran dizisi İlişki Durumu: Karışık “Yılın En İyi Komedi Dizisi”, Seren Şirince  "En İyi Komedi Kadın Oyuncusu", Berk Oktay "En İyi Komedi Erkek Oyuncusu" ödülüne "Güldür Güldür Show" ise "En İyi Eğlence Programı"  ödülüne layık görüldü.

 

Show TV'nin izlenme rekorları kıran yapımlarından "İlişki Durumu: Karışık" ve "Güldür Güldür Show"un başarıları bir ödülle taçlandı. Türkiye’nin dört bir yerinde yaşayan ve hayati tehlike taşıyan bir hastalığı olan 3 - 18 yaş arası çocukların “dileklerini” gerçekleştirmek amacıyla kurulan, Bir Dilek Tut Türkiye Derneği ile birlikte çalışan Yeditepe Üniversitesi Hayalimi Paylaş Topluluğu, 4.sü gerçekleşen “Yılın En"leri ödüllerini takdim etti.

 

Yeditepe Üniversitesi'nin 23.000 öğrencisi tarafından gerçekleştirilen anket sonuçlarına göre sanat-spor-basın ve internet kategorilerinde pek çok değerli sanatçının ödüle layık görüldüğü gecede İlişki Durumu: Karışık "Yılın En İyi Komedi Dizisi", Seren Şirince "Yılın En İyi Komedi Kadın Oyuncusu", Berk Oktay "En İyi Komedi Erkek Oyuncusu" ve Güldür Güldür Show "Yılın En İyi Eğlence Programı" ödülüne layık görüldü. Seren Şirince ve Berk Oktay ödüllerini kendileri alırken İlişki Durumu: Karışık Dizisi dizisi adına dizinin Yönetmeni Bülent İşbilen ve Güldür Güldür Show adına Oyuncu Meltem Yılmazkaya aldı.