Kış Güneşi 2. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme: 29 Şubat 2016 Pazartesi, 15:01:17

Kış Güneşi 2. Bölüm Fragmanı izle

 

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini; Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver’in paylaştığı "Kış Güneşi" dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Şenay Gürler, Başak Parlak, Mahir Günşiray, Hakan Boyav, Hakan Gerçek, Berrak Kuş, Gamze Süner Atay, Mehmet Esen, Buse Varol, Emre Bulut, Okan Selvi, Burak Çimen,Kubilay Çamlıdağ ve Merve Han rol alıyor.

 

 

Murat Onbul’un yönettiği dizinin senaryosunu ise Ayça Mutlugil, Alev Toprakoğlu, Erkan Çıplak, Hale Çalap ve Tuba Bilir kaleme alıyor.

 

“Kış Güneşi”nin 2. bölümünde; İkiz kardeşler Efe ile Mete, 20 yıl sonra kavuştukları gün ebediyete kadar ayrılır. Efe, gözünün önünde öldürülen ikizi Mete’nin katilini bulmaya ant içer. Ancak yaşaması için şimdi Mete’nin yerine geçmek zorundadır. “20 yıl kaybolan geçmişimi  aramakla uğraştım, şimdi kendimi de kaybettim” diyen Efe artık Mete’dir… Üstelik ikizinin  eşi, çocukluk arkadaşları Nisan’a da kendisini Mete olarak kabul ettirmelidir ki, bu hiç kolay olmayacaktır. Nisan ile yıllar sonra karşı karşıya gelen Efe ne yapacağını bilemez çünkü, o gün aynı zamanda Nisan’ın Mete tarafından aldatıldığını öğrendiği gündür. Nisan, Mete’nin kendisini kiminle aldattığını bulmak için araştırma yapmaya başlar ancak tamamen yanlış iz üzerindedir. İpuçları onu Efe’nin yaşadığı balıkçı kasabasına kadar götürür. Ve orada onu bekleyen biri vardır. Mete ve ailesi için çok önemli olan büyük defile gecesi gelir çatar. Hiç birşeyden haberi olmayan Efe durumu kurtarmak için Mete gibi davranmaya çalışırken Seda onu, aşkına karşılık vermesi için zorlamaya devam eder. Nisan ise o gece için herkese büyük bir sürpriz yapar.

 

“Kış Güneşi”, özetsiz yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!

 

 

 

 

 

 

.