Kış Güneşi ekibinin ilk bölüm buluşması!

Güncelleme: 25 Şubat 2016 Perşembe, 09:31:11

Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla iddiasını ortaya koyan Show TV’nin yeni dizisi Kış Güneşi’nin ekibi ilk bölümü hep birlikte izledi

TÜM EKİP BİR ARADAYDI

 

 

Show TV’nin fenomen olmaya aday yeni dizisi ‘Kış Güneşi’ önceki akşam yayınlanan ilk bölümüyle izleyiciye “Merhaba” dedi. Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin, yönetmenliğini Murat Onbul’un üstlendiği, başrollerinde Aslı Enver ve Şükrü Özyıldız’ın oynadığı dizinin ekibi ilk bölümü hep birlikte Maslak’taki Suda Kebap’ta izledi.

 

ÖZYILDIZ: ‘HEYECANLIYIM’

 

Aslı Enver’in tiyatro oyunu nedeniyle gecikmeli geldiği gecede oyuncu Başak Parlak kırmızı dekolteli kıyafetiyle beğeni topladı. Dizinin erkek başrol oyuncusu Şükrü Özyıldız ise yeni dizisinden övgüyle bahsetti. Yakışıklı oyuncu, “Ekstra heyacanlıyım. Ekibimizde çok değerli arkadaşlarımız var. İkiz kardeşleri canlandırıyorum, herkesi şaşırtacağım” dedi.

 

‘PROJEYE çok inandık’

 

Dizide rol alan deneyimli isimlerden Şenay Gürler, ‘Kış Güneşi’ için, “Bütün teknik ekip, yapım grubu ve oyuncu arkadaşlarım çok emek verdi. Hepimiz inandık projeye, artık bundan sonra iş seyirciye kalıyor” dedi. 

 

SOSYAL MEDYADA TREND TOPIC OLDU

 

Kış Güneşi Salı akşamı yayınlanan ilk bölümüyle sosyal medyayı salladı. Dizi Twitter’da hem #kışgüneşi etiketiyle hem de Şükrü Özyıldız başlığıyla TT listesine girdi. Özyıldız’ın Efe ve Mete adlı ikiz kardeşlere Enver’in ise Nisan karakterine can verdiği dizide oyuncular hayranlarından tam not aldı.