İlişki Durumu Karışık zirvede!

Güncelleme: 03 Ocak 2016 Pazar, 15:04:33

Show TV’nin ekrana damgasını vuran projelerinden “İlişki Durumu: Karışık”, seyircisini yine ekran başına kilitledi. 25. bölümüyle de herkesin beğenisini toplayan “İlişki Durumu: Karışık”, tüm kategorilerde izlenme rekorlarını kırarak, birinciliği göğüsled

Show TV’nin ekrana damgasını vuran projelerinden “İlişki Durumu: Karışık”, seyircisini yine ekran başına kilitledi. 25. bölümüyle de herkesin beğenisini toplayan “İlişki Durumu: Karışık”, tüm kategorilerde izlenme rekorlarını kırarak, birinciliği göğüsledi.

 

CAN İLE AYŞEGÜL’ÜN DANSI BÖLÜME DAMGASINI VURDU!

 

İlişki Durumu: Karışık’ın 25. bölümünde; Murat’ın davete geç kalması ile Ayşegül’ün Can ile tango yaptığı romantik dakikalar ve Ayşegül’ün Murat’ın evlilik teklifine “evet” dediği anlar bölüme damgasını vurdu!

 

Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi olan  “İlişki Durumu : Karışık”ta, neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmayacak.Başrollerinde; Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.

 

 

 

ZİRVEYE YERLEŞTİ!

Yayınlandığı ilk gün itibariyle herkesi ekran başına kilitleyen “İlişki Durumu: Karışık”, reyting sıralamasında bu hafta da zirveye oturdu. “İlişki Durumu: Karışık”, Total’de 9.53 izlenme oranı (rating), 21.84 izlenme payı (share) ile, AB’de ise 6.95 izlenme oranı (rating), 16.97 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi.