Acı Aşk'ın ikinci fragmanı yayında!

Güncelleme: 26 Kasım 2015 Perşembe, 12:10:44

SEZONUN en iddialı dizilerinden ‘Acı Aşk’ yakında SHOW TV ekranında izleyicilerle buluşacak.

İlk tanıtımıyla büyük beğeni toplayan Acı Aşk dizisinin ikinci tanıtımı da soysal medyada ses getirdi. Yapmını TMC, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, senaryosunu Sema Ali Erol, Figen Şakacı ve Mahir Erol’un kaleme aldığı, müziklerini Kıraç’ın yaptığı ve yönetmenliğini M.Çağatay Tosun’un üstlendiği Acı Aşk’ın ikinci tanıtımı da büyük beğeni topladı.

 

 

 

MASUMİYETLE BAŞLAYAN BİR AŞK…

 

Acı Aşk, mutluluk ve masumiyetle başlayan bir aşkın darmadağın ettiği hayatları konu alıyor. Bir yandan Melek (Sezgi Sena Akay) ve Bulut’un (Seçkin Özdemir) rüya gibi yaşadığı imkansız aşkları, diğer yandan sevgiye aç bir kadın olan Sude’nin (Selin Şekerci) çırpınışı ve bütün bu gönül tutulmalarının arasında aşkın fedakarlık ve cesaretten ibaret olduğunu hatırlatan Ali (Alperen Duymaz)… Bu kördüğüm nasıl çözülecek, yolları nasıl kesişecektir.


ÇOK YAKINDA SHOW TV’DE!


Sezonun iddialı dizilerinden Acı Aşk; oyuncu kadrosunda genç ve tecrübeli isimleri buluşturuyor. Gençlerin beğeniyle takip ettiği Seçkin Özdemir, sevilen oyuncu Selin Şekerci ve Best Model of The World birincisi Sezgi Sena Akay'ın yanı sıra, Alperen Duymaz,  Hüseyin Avni Danyal, Neriman Uğur ve Erkan Can,’ın  da kadrosunda bulunduğu ,Mutlu Güney, Sırma Gülen, Tolga Mendi, Nazan Diper, Çağla Özavcı, Umur Yiğit Vanlı ve Türkü Turan’ın da eşlik ettiği Acı Aşk, çok yakında Show TV ekranında izleyicisiyle buluşacak.