Beyaz Yalan”ın özel gösterimi yapıldı!

Güncelleme: 24 Mart 2015 Salı, 15:10:46

Show TV’nin, başrollerini Kutsi, Deniz Baysal, Ebru Aykaç, Ege Aydan ve Elif İskenkender’in paylaştıkları, yapımını NTC Medya’nın üstlendiği yeni dizisi ‘Beyaz Yalan’ın özel gösterimi önceki akşam (19 Mart Perşembe) Özdilek AVM’de dizide rol alan tüm oyun

Show TV’nin, başrollerini Kutsi, Deniz Baysal, Ebru Aykaç, Ege Aydan ve Elif İskenkender’in paylaştıkları, yapımını NTC Medya’nın üstlendiği yeni dizisi ‘Beyaz Yalan’ın özel gösterimi önceki akşam (19 Mart Perşembe) Özdilek AVM’de dizide rol alan tüm oyuncuların ve yapım ekibinin katılımıyla yapıldı.

 

Birbirine tıpatıp benzeyen ama bambaşka hayatları yaşayan iki genç kızın hayatlarının kesişmesini konu alan “Beyaz Yalan” Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de ilk bölümüyle ekrana gelecek. Dizide, Kutsi, Demir, Deniz Baysal ise Alara ve Melek karakterlerini canlandırıcak.

 

 

Kutsi’ye 41. Yaş günü sürprizi

Dizinin başrol oyuncularından Kutsi, 41. yaş gününü, dizinin ön gösterimi öncesinde kutladı. Kutsi, dizide rol alan arkadaşlarının ve set ekibinin alkışları eşliğinde sürpriz doğum günü pastasını kesip, tebrikleri kabul etti.

 

Başarılı oyuncu diziyle ilgili olarak “Çok sıcak bir hikaye. Senaryoyu elinize aldığınızda hemen yeni bölümü okumak istiyorsunuz. Duygu yoğunluğu yüksek bir iş. Dizide iş adamı olan Demir karakterini canlandırıyorum. İzleyicilerimize sürprizlerimiz var. Pazartesi akşamı onları ekran başına davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Dizide Melek ve Alara karakterlerini canlandıran Deniz Baysal ise, “Dizide iki karakteri birden canlandırıyorum. Hazırlık süreci benim için hem çok mutlu hem de heyecanlı geçti. Hikayeye ”Beyaz Yalan” olarak başlıyoruz ama sonra her şey kaosa dönüşecek” diye konuştu.