Roman Havası bu akşam Show TV'de!

Güncelleme: 06 Nisan 2020 Pazartesi, 09:17:58

Roman Havası, bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!

Yapımcılığını Erler Film’in, proje tasarımını usta isim Türker İnanoğlu’nun üstlendiği “Roman Havası”, bu akşam Show TV’de ekrana gelecek yeni bölümüyle izleyicileri kahkahaya boğacak.

 

Ekranların şenşakrak dizisi Roman Havası’nın üçüncü bölümünde; Aslı, İplik Fehmi’nin gazinosunda çalışmaya başlamıştır. Başta Zarife’nin olmak üzere hepsinin hayatı değişmiştir. Aslı hayatındaki tüm lükse rağmen Kerem’i özlemektedir. Ama Kerem, Aslı ile görüşmek istemez.

 

Elmas’ın aşkı için ablasına rest çeken Haydar ise, Elmas’ı babasından ister. Zarife’nin ise, bu evlilikten tabii ki haberi yoktur. Olduğunda da Elmas ve Haydar’ı ayırmak için elinden geleni yapacaktır. Emin’in oğlu Şahin ise, Zarife’nin kızı Sultaniye’nin kalbini çalmayı başarır. Ama bu aileye düşman olan Zarife onları da ayırmak için elinden geleni yapacaktır.

 

Roman Havası’nın yönetmen koltuğunda Hakan Arslan otururken, senaryosunu ise Fethi Kantarcı ve Barkın Şenüren  kaleme alıyor.

 

Dizinin oyuncu kadrosunda; Oya Başar, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Petek Dinçöz, Erkan Şahin, Cezmi Baskın, Lalizer Kemaloğlu, Boğaç Aksoy, Gökhan Şahin, Gülay Baltacı, Mehtap Ar, İlhan Daner, Galip ErdalMesut İzgi, Hakan Dülger, Çiğdem Aygün ve Goncagül Narlı gibi usta isimler yer alıyor.

 

Roman Havası, bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!