Kış Güneşi 18. Bölüm Fragmanı

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini; Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver’in paylaştığı "Kış Güneşi" dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Şenay Gürler, Başak Parlak, Mahir Günşiray, Hakan Boyav, Hakan Gerçek, Berrak Kuş, Gamze Süner Atay, Mehmet Esen, Buse Varol, Emre Bulut, Okan Selvi, Burak Çimen,Kubilay Çamlıdağ ve Merve Han rol alıyor.

“Kış Güneşi”nin final bölümünde; Kürşat tarafından alıkonulan Nisan ile Efruz kurtarılır ancak çıkan çatışmada Kadim vurulur. Durumu hızla kötüleşen Nisan’ı hastaneye yetiştiren Efe bir daha ondan ayrılmayacağına söz verir. Nisan  için umular tükenirken Efe hastane odasında sürpriz bir nikah düzenler… Doktorlar Nisan’ın yaşaması için tek bir yol kaldığını onun da ilik nakli olduğunu söyler. Nisan’ın anne ve babasından alınan kan örnekleri uyumsuzdur. Tek çare Nisan’ın kardeşi Seda’dır ancak Seda ortadan kaybolmuştur. Efe, Seda’yı bulduğunda Seda da kendi hayatıyla ilgili büyük bir karar aşamasındadır…
 
“Kış Güneşi”, kaybolan bir benlik, imkansız bir aşk ve sırlarla dolu bir geçmişi konu alan heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam saat 23.15'te Show TV’de!