Pelin Karahan, Gülsüm Ateş ile Borana tarifinin yapımını gösterdi.
Malzemeler;
600 gr haşlanmış dana kuşbaşı et1 su bardağı haşlanmış nohut1 tatlı kaşığı tuz1 çay kaşığı karabiber
Köftesi için;
2 su bardağı ince bulgur1 su bardağı irmik2 su bardağı sıcak su 1 adet yumurta2 yemek kaşığı un2 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı karabiber
Terbiyesi için;
2 su bardağı yoğurt2 yemek kaşığı mısır unu 1 adet yumurta
Üzeri için;
2yemek kaşığı ayçiçek yağı2 yemek kaşığı nane
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.