Pelin Karahan, Serap Zandlı ile Keledoş tarifini gösterdi.
Malzemeler;
1 su bardağı haşlanmış nohut
1,5 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek
1 su bardağı haşlanmış buğday
1 su bardağı beyaz pancar
1 çay bardağı pilavlık bulgur
1 adet kuru soğan
1 litre et suyu
1 su bardağı su
250 gr Van çökeleği
2 tatlı kaşığuı tuz
1 tatlı kaşığı pul biber
1 yemek kaşığı bitkisel margarin
4 yemek kaşığı ayçiçek yağı
Üzeri İçin;
600 gr haşlanmış dana kuşbaşı et
2 yemek kaşığı domates salçası
3 diş sarımsak
3 yemek kaşığı bitkisel margarin
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.