Pelin Karahan, Fakiye Kara ile Süslü Revani tarifini gösterdi.
Malzemeler;
4 adet yumurta4 fincan şeker4 fincan un3 fincan İrmik5 kaşık yoğurt1 paket kabartma tozu1 peket vanilya
Şerbeti için;
3,5 su bardağı şeker4,5 su bardağı su
Üzeri için;
Antep fıstığı
Süslemek için;
1 çay bardağı cevizyarım çay bardağı Hindistan cevizi1 paket krem şanti2 tatlı kaşığı kakao1 çay bardağı süt
Tepsiyi yağlamak için;
2-3 yemek kaşığı ayçiçek yağı
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.