Pelin Karahan annesi Nural Koçyiğit ile birlikte Şıllık tarifi yapımını gösterdi.
ŞILLIK TATLISI MALZEMELER;
3 su bardağı un1 adet yumurta1 çay kaşığı kabartma tozu1 çay kaşığı tuz3 su bardağı süt3 su bardağı suYarım çay bardağı ayçiçek yağ
İçi için;Yarım kg ceviz içi1 çay bardağı dövülmüş Antep fıstığı
Şerbeti için;
3 su bardağı şeker1,5 su bardağı su4-5 damla limon suyuTepsiyi yağlamak için;2 yemek kaşığı bitkisel margarin
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.