Pelin Karahan, Hümeyra Temizyürek ile Oklava Tatlısı tarifini gösterdi.
Malzemeler;
Hamuru İçin;
1 adet yumurta
1 çay bardağı ayçiçek yağı
1 çay bardağı su
yarım çay bardağı süt
1 tatlı kaşığı tuz
aldığı kadar un
İçi İçin;
2 su bardağı dövlmüş ceviz içi
Şerbeti İçin;
2 su bardağı toz şeker
2 su bardağı su
Hamurları Açmak İçin;
1 su bardağı un
1 su bardağı nişasta
Kızartmak İçin;
1 litre ayçiçek yağı
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.