44 saniyede Bulgur Kebabı

Pelin Karahan'la Nefis Tariflerin 7. bölümünde ; Pelin Karahan Özden Aslan ile Bulgur kebabı tarifinin yapımını gösterdi.

Bulgur Kebabı Tarifi ;

Yarım kg yarma 
250 gr kıyma
1 tatlı kaşığı tuz 
Alabildiği kadar su 
Kızartmak İçin,
2 yemek kaşığı tereyağı
2 su bardağı sıvıyağ
5 yumurta 
Hazırlanışı:

Bulgur ve kıyma harmanlanıp yoğrulur. El yordamı ile şekil verilir. Kaynayan suya tuz ilave edilerek haşlanır. Bir yumurta çırpılır. Haşlanan kebaplar yumurtaya bulanır. Tereyağı ve sıvı yağ eritilir. Yumurtalı kebaplar kızgın yağda kızartılır. Sıcak servis edilir.