Nursel Ergin bugün; Şef Şenol Özbay ile birlikte Tavuklu Nemse Böreği tarifini gösterdi.
Malzemeler;
1 paket milföy hamuru
Beşamel Sosu için;
2 yemek kaşığı tereyağı
3 yemek kaşığı un
2 su bardağı tavuk suyu
1 muskat rendesi
1 yumurta sarısı
İç harcı için;
400 gr haşlanmış tavuk eti
400 gr mantar
2 adet kuru soğan
4 diş sarımsak
1 adet yeşil biber
1 adet kırmızı biber
Yarım demet maydanoz
1 tatlı kaşığı dolmalık fıstık tuz
Karabiber
Üzeri için;
Çörek otu
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.