Nursel Ergin kendi seçtiği lezzetli yemeklerden Tas Kapama tarifini verdi.
Malzemeler:
750 gr kuzu kuşbaşı
250 gr arpacık soğan
2 adet yeşil biber
1 baş sarımsak
4 dal biberiye
1 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı domates salçası
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Kekik
Pul biber
Tuz
Kabımıza; etlerimizi, arpacık soğan, sarımsak, biberiye, biber, kek, tuz, pul biber, zeytinyağı, domates ve biber salçası atıp karıştırıyoruz ve tasımıza koyup suyunu ekleyip pişiriyoruz
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.