Dizi / Program / Film / Haber / Video / Oyuncu vb.
Devri Azam
Nursel'in Evi'nde günün konuğu Şef Rüzgar Sünbül sizler için "Devri Azam" tarifini gösterdi.
Malzemeler;
Yarım demet pazı
5 adet kemikleri alınmış tavuk but
3 yemek kaşığı Tarhana
2 yemek kaşığı arpacık soğan
2 yemek kaşığı badem
1 adet yeşil elma
Zeytinyağı
3 yemek kaşığı nane şurubu
Zeytinyağı ve tarhanayı karıştırıp tavuk etleri marine edin. Pazıların saplarını kesin. 2 tane pazıyı yanyana koyup Tarhanalı eti üzerine koyup, sarın. Tavanıza sıvıyağ ekleyip pazı sarmaları koyup 1-2 dakika çevirerek pişirin. Pazı sarmalarını dilimleyip tekrar tavanızda pişirmeye devam edin. Arpacık soğanları, bademleri, dilimlediğiniz elmaları ekleyip biraz daha kavuralım. Nane şurubu ekleyip karıştırın ve ocaktan alın. Afiyet olsun.
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.