Denizli Mutfağı'ndan Parça Etli Kuru Patlıcan Dolması

Nurselin Mutfağı'na Denizli'den konuk olan Asuman Kocabay, yörenin en güzel lezzetlerini ekranlarınıza taşıdı.

 

PARÇA ETLİ KURU PATLICAN DOLMASI

 

1 DİZİ KURU PATLICAN

 

600 GR ORTA YAĞLI BIÇAK ARASI DANA ETİ

1 SU BARDAĞI PİRİNÇ

2 YEMEK KAŞIĞI BİBER SALÇASI

1 YEMEK KAŞIĞI DOMATES SALÇASI

1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER

1 ÇAY KAŞIĞI KİMYON

1 TATLI KAŞIĞI TUZ 

1.5 SU BARDAĞI SU

 

SOSU İÇİN

 

2 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI

1 YEMEK KAŞIĞI BİBER SALÇASI

1 ÇAY BARDAĞI SU