Güldüy Güldüy Çocuk 10. Bölüm Fotoğrafları

6 adım köşesinde bu defa yalnız başına uçağa binen ve yolculuk eden Hüseyin'in başından geçenleri göreceğiz.. Hüseyin sürekli panik yapan yolcu, telefonla konuşan teyze, insanları korkutan hostes anonsu ve uçaktaki pahalı yemek karşısında neler yapacak? Hüseyin rahat bir yolculuk için hangi 6 adımı izlemeli?

Evine klima taktıran ve bununla hava atmak isteyen Şevket neler yapacak? Şevket'in ailesi bu durum karşısında neler yapacak? 

Kışlık bir mont almaya giden ve alışveriş sonrası çantasından atlet çıkan Hüseyin durumu çalışanlara izah edebilecek mi? Hüseyin ve eşi Yeter satın aldıkları şeyin mont olduğunu iddia eden çalışanlara elindeki şeyin atlet olduğunu anlatabilecek mi? 

Köyüne internet bağlatan muhtar Bilal'i nasıl bir macera bekliyor? Köylüler internet sonucu asosyal olursa köyün işleri nasıl yürür? Muhtar Bilal'in en büyük rakibi olan Çaycı Mustafa aralarında neler olacak?

Amerika'da okuyan ve annesi Yeter ile teyzesi Aysel'i yeni erkek arkadaşı ile tanıştırmak için kısa bi süreliğine eve dönen Nezaket nasıl bir sürpriz hazırlıyor? Nezaket'in Amerikalı üniversite öğrencisi yerine kantin işleten sonradan görme Bilal ile aile evine gelmesi nasıl tepkiler yaratacak? 

Güldüy Güldüy Show Çocuk’un bu haftaki konukları Özgün ve Erdil Yaşaroğlu