İstanbul çay saatinden Pastırmalı Kadayıflı Börek

Öncelikle kadayıfları geniş bir kabın içerisine koyun. Ardından tereyağını eritip üzerine dökerek kadayıfları açın.

 

 

 Diğer tarafta kaşarı peyniri rendeleyip , domates ve biberleri ufak ufak doğrayın. Sonrasında yağlı bir şekilde açılmış olan kadayıfları iki parçaya ayırın. Ayırdığınız kısmın tekini dikdörtgen bir cam kaba yerleştirip üzerine iyice bastırın. 

Sonrasında üzerine pastırmaları dizip , doğradığınız domates ve biberleri koyun. 

Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Vildan Serbes oldu. Vildan Serbes, İstanbul'dan Çay saati mutfağına özgü "Pastırmalı Kadayıflı Börek", "Krokanlı Pasta", "Mısır Unlu Sarma" ve "Elmalı Kolay Pay" hazırladı.

Daha sonra rendelenmiş olan kaşar peynirini serpin. 

Üzerine diğer kadayıfı yerleştirip bir tabak yardımıyla iyice bastırın. S

on olarak yumurta ve sütü çırpıp üzerine dökün. Ardından isterseniz bir gece önceden yada bir kaç saat önceden dolapta beklettikten sonra 180 derecede fırına vererek pişirin.

Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Vildan Serbes oldu. Vildan Serbes, İstanbul'dan Çay saati mutfağına özgü "Pastırmalı Kadayıflı Börek", "Krokanlı Pasta", "Mısır Unlu Sarma" ve "Elmalı Kolay Pay" hazırladı.

Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Vildan Serbes oldu. Vildan Serbes, İstanbul'dan Çay saati mutfağına özgü "Pastırmalı Kadayıflı Börek", "Krokanlı Pasta", "Mısır Unlu Sarma" ve "Elmalı Kolay Pay" hazırladı.

Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Vildan Serbes oldu. Vildan Serbes, İstanbul'dan Çay saati mutfağına özgü "Pastırmalı Kadayıflı Börek", "Krokanlı Pasta", "Mısır Unlu Sarma" ve "Elmalı Kolay Pay" hazırladı.

Afiyet olsun.