Sinop Mutfağından Sirkeli Pırasa

Malzemeler

Pırasaları yıkayıp 4 parmak kalınlığında kesin.

 Ardından kestiğiniz parçaları ikiye bölüp haşlayın. 

Diğer tarafta yumurtaları bir kaba koyup çırpın. 

Pırasalar haşlandıktan sonra süzüp biraz soğutun.

Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafiri Gülcan Karahan oldu. Gülcan Karahan, Sinop mutfağına "Sirkeli Pırasa", "Balkabaklı Rulo Pasta", "Dildan Köfte" ve "Metez" yaptı.

 Soğuttuğunuz pırasaları yumurta ardından da una bulayıp kızartın. 

Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafiri Gülcan Karahan oldu. Gülcan Karahan, Sinop mutfağına "Sirkeli Pırasa", "Balkabaklı Rulo Pasta", "Dildan Köfte" ve "Metez" yaptı.

Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafiri Gülcan Karahan oldu. Gülcan Karahan, Sinop mutfağına "Sirkeli Pırasa", "Balkabaklı Rulo Pasta", "Dildan Köfte" ve "Metez" yaptı.

Kızaran pırasaları bir kaba alın. Üzeri için sarımsağı dövüp ardından sirkeyle karıştırıp üzerine dökerek servis edin.

Afiyet olsun.