Lezzet Yolculuğu bu haftaki durağı; Adıyaman!

 Turgay Başyayla Adıyaman'da Tut Belediyesi'ne bağlı Boyundere Köyü'ne gidip köy halkı ile birlikte yöreye özgü lezzetlerden "İçli Köfte", "Etli Kömbe" ve "Pekmezli Helle" yapımını gösterip Besnide Şire pazarına gidiyor.

Besniye özgü "Besni Tava" ve "Tenekede Pirzola" yapımını gösterirken yöreye özgü halk oyunları ekibi gösterisini sergiliyor. Adıyaman özgü "Halka Tatlısı", "Peynirli İrmik Helvası", "Sersille Kebabı", "Adıyaman Kebabı" ve "Kavurmalı Hıtap" yapımını gösteriyor

Turgay Başyayla Kahta'ya bağlı Salkımbağ Köyü'ne gidip köy halkı ile birlikte yöreye özgü lezzetlerden "Meyir Çorbası", "Niftün", "Dövmeç", "Kuncumut Tatlısı"nın yapımını gösterip Adıyaman'ın çarşılarını gezdi.

Adıyaman'a özgü "Parmak Kebabı", "Adıyaman Tava", "Şıllık Tatlısı", "Patlıcanlı Kolotik" ve "Tane Helvası" yapımını gösteriyor

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu bu hafta da Anadolu’nun geleneksel lezzetleri ile Show TV’de!

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu bu hafta da Anadolu’nun geleneksel lezzetleri ile Show TV’de!

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu bu hafta da Anadolu’nun geleneksel lezzetleri ile Show TV’de!

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu bu hafta da Anadolu’nun geleneksel lezzetleri ile Show TV’de!