Hamuru için, oda sıcaklığında ki tereyağını bir kaba koyun. Üzerine yoğurt, pudra şekeri ve yumurta sarısını ekleyip karıştırın. Sonrasında unu da ekleyip hamuru yoğurun.
Yoğurduktan sonra hamuru biraz dinlendirin. Bu sırada üst kısmı için pudra şekeri ve yumurta aklarını mikserle çırpın. Daha sonra hindistan cevizini de üzerine ekleyip karıştırın.
Dinlenen hamuru 2 bezeye ayırıp açın. Açtıktan sonra üzerine çay bardağı koyarak hamurları kesin.
Kestiğiniz hamurların üzerine hindistan cevizli karışımdan koyarak tepsiye dizin.
Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konukları Sevde Kasaboğlu ve Hülya Tatlıbal oldu. Sevde Kasaboğlu ve Hülya Tatlıbal, İstanbul'dan Çay saati mutfağına özgü "Anne Böreği", "Rus Pastası", "Kafes Poğaça" ve "Hindistan Cevizli Sable" hazırladı.
170 derecede fırına vererek 20-25 dakika kadar pişirin.
Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konukları Sevde Kasaboğlu ve Hülya Tatlıbal oldu. Sevde Kasaboğlu ve Hülya Tatlıbal, İstanbul'dan Çay saati mutfağına özgü "Anne Böreği", "Rus Pastası", "Kafes Poğaça" ve "Hindistan Cevizli Sable" hazırladı.
Afiyet olsun.
GALERİLER
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.