Balıkesir Gömeç Mutfağından Peynirli Patlıcan Kızartma

Malzemeler

Patlıcanları soyup yan tarafından ikiye bölün. 

Sonrasında uç kısmını ayırmadan tekrar uzunlamasına ikiye kesin. 

Diğer tarafta iç harcı için peyniri rendeleyin.

 Üzerine yumurtayı kırıp maydanozları doğrayıp ekleyin. Daha sonra karabiberini de ekleyip karıştırın. 

Doğradığınız patlıcanların arasına bu iç harçtan koyup kızartarak servis edin.

Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafirleri Pakize Doğru ve Semiha Karagözoğlu oldu. Pakize Doğru ve Semiha Karagözoğlu, Balıkesir'in ilçesi Gömeç mutfağına özgü "Düğün Köftesi", "Yer Fıstıklı Baklava", "Peynirli Patlıcan Kızartma" ve "Boşnak Böreği" hazırladı.

Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafirleri Pakize Doğru ve Semiha Karagözoğlu oldu. Pakize Doğru ve Semiha Karagözoğlu, Balıkesir'in ilçesi Gömeç mutfağına özgü "Düğün Köftesi", "Yer Fıstıklı Baklava", "Peynirli Patlıcan Kızartma" ve "Boşnak Böreği" hazırladı.

Afiyet olsun.