İbrahim ve babası Şevket rüyalar aleminde!

Uzaya gitmeden önce annesi Sinem'den helallik almak isteyen Türk astronot İbrahim'in bu talebi Nasa'da nasıl karşılanacak? Fırlatma rampasına kadar gelen anne Sinem ve baba Fikri, İbrahim'e helallik vermek için hangi şartları sunacak?

Sınav stresi yüzünden sürekli kabus gören İbrahim ve babası Şevket; bilim adamı Mustafa'nın yaptığı makina sayesinde İbrahim'in rüyalarına giderek orada hangi sorunları çözüyor olacak? ibrahim'in rüyasında gördüğü sınav gözetmeni Burcu, işçi Hamza, padişah Fikri ve Bahadır neden İbrahim'e sürekli sorun çıkarıyor olabilir?

Evini bir dizi çekimi için kiraya veren Burcu ağa, evde çekilen ağa dizisinden memnun mu? Oynadığı ağa karakteriyle bütünleşmeye çalışan Mesut, ağa'nın hem düşmanı hem de sevgilisini oynayan Yeter ve yönetmen Bilal yaptıkları çekimden memnun mu?

Ayrılmak üzere olan sevgililer Mesut ve Nezaket'in bu durumuna Nezaket'in annesi Sinem nasıl müdahale edecek? Sinem'in çağırdığı ilişki ustası İsmail hangi yöntemlerle ilişkiyi kurtarmayı planlıyor? 

Otel asansöründe bir araya gelen yeni gelin Aysel, kayınvalidesi Burcu, karısını aldatırken yakalanan Hüseyin, midesi bozulduğu için odasına gitmeye çalışan İsmail ve bir konferansa gitmeyen İbrahim, asansörde kalırsa neler olur? 

Güldür Güldür Show 97. Bölüm Fotoğrafları

Güldür Güldür Show 97. Bölüm Fotoğrafları

Güldür Güldür Show 97. Bölüm Fotoğrafları

Güldür Güldür Show 97. Bölüm Fotoğrafları