İstanbul Çay Saatinden Kuru Domatesli Zeytinli Ekmek
İstanbul Çay Saatinden Kuru Domatesli Zeytinli Ekmek
Malzemeler
Maya, ılık su, zeytinyağı, tuz ve un yoğrulur.
Kapatılarak beklemeye alınır.
Mayalanan hamur alındıktan sonra düz zeminde büyütülür.
Fırın tepsisi yağlanır ve hamur tepsiye göre düzeltilir.
Üzerine önce küçültülmüş kuru domatesler eklenir.
Ardından zeytin, ceviz ve kekik gelişigüzel konur.
Fırına atılmadan önce kaya tuzu serpilir ve hafif zeytinyağı gezdirilir.
Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirilir.
Afiyet olsun.
GALERİLER
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.