Kıymanın içine pul biber, tuz, soğan, sarımsak ve sıvı yağ eklenerek kavrulur. Kavrulduktan sonra kekik, zeytin, ceviz ilave edilir ve karıştırılır.
Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafiri Zeliha Büyükşişli oldu. Zeliha Büyükşişli, Gaziantep mutfağına özgü “Ökce”, “Simit Kebabı”, “Nurtaç” ve “Zeytinli Börek” hazırladı.
Kavrulan harca maydanoz konur ve soğutulur.
Yufkanın üzerine yağ sürülür ve üzerine bir yufka daha konur. Aynı işlem gerçekleştirilir. 8 parçaya bölünür.
Harç konur ve kalın bir şekilde sarılır. Yağlanmış fırın tepsisine dizilir. 180 derecelik fırında pişirilir.
Afiyet olsun.
GALERİLER
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.