Yumurta, irmik, tereyağı, sıvı yağ, vanilya ve kabartma tozu karıştırılır.
Un azar azar eklenir ve yoğrulur.
Olan hamurdan küçük parçalar koparılır, hafif yassılaştırılır. Ortasına bütün, toz ve çekilmiş fıstıktan konur, yuvarlanır.
Yuvarlanan nurtaçlar irmiğe bulanır.
180 derecelik fırında pişirilir. Fırından çıkıp soğuyan tatlının üzerine şerbeti dökülür. Süslemek için toz antep fıstığı kullanılır.
Afiyet olsun.
GALERİLER
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.