Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafiri Zeliha Büyükşişli oldu. Zeliha Büyükşişli, Gaziantep mutfağına özgü “Ökce”, “Simit Kebabı”, “Nurtaç” ve “Zeytinli Börek” hazırladı.
İnce bulgur ıslatılır ve bekletilir.
Kıyma, rendelenmiş soğan, bekletilmiş bulgur, sarımsak, kuru nane, toz kırmızı biber, karabiber, tuz harmanlanır ve yoğrulur. Karışımından küçük parçalar alınıp şişlere tutturulur.
Mangal ateşinde yakmadan pişirilir.
Piyazı için kırmızı soğan doğranır. Maydanoz, tuz ve sumak eklenir.
Afiyet olsun.
GALERİLER
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.