Lezzet Yolculuğu Bursa'da!

“Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”nun bu hafta durağı; Bursa oluyor. Turgay Başyayla Cumartesi günü Bursa’nın Saitabat Köyü’nde, Köy Kadınları Derneği’ndeki hanımlar ile birlikte yöreye özgü “Kahvaltı”, “Asma Yaprağı Yemeği”, “Cennet Künkü Tatlısı”, “İskender Kebabı”nın yapımını gösterip Bursa’nın çarşılarını gezecek. Gölyazı’da teyzeler ile tekneyle balık tutup ardından “Soslu Turna Balığı”, “Soğanlı Börek”, “Kuleta Tatlısı”, “Kestaneli Lahana Dolması”, “Süt Helvası”, “Etli Erik” yapımının anlatacak. Turgay Başyayla Pazar günü ise, Mustafa Kemal Paşa ilçesinin Killik Köyü’nde Yörük kıyafetlerini giyen köydeki hanımlar ile birlikte “Kesme Çorbası”, “Mısır Kaçamağı”, “Keşkek”, “Peynir Tatlısı”, “Pideli Köfte”, “Çantık” ve yöreye özgü Osmanlı yemeklerinden “Fukara Keşkülü”, “Hünkar Kebabı”, “Teşrifatı Naim Efendi Terkibi Yahni”nin yapımını gösterecek.

“Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”nun bu hafta durağı; Bursa oluyor. Turgay Başyayla Cumartesi günü Bursa’nın Saitabat Köyü’nde, Köy Kadınları Derneği’ndeki hanımlar ile birlikte yöreye özgü “Kahvaltı”, “Asma Yaprağı Yemeği”, “Cennet Künkü Tatlısı”, “İskender Kebabı”nın yapımını gösterip Bursa’nın çarşılarını gezecek. Gölyazı’da teyzeler ile tekneyle balık tutup ardından “Soslu Turna Balığı”, “Soğanlı Börek”, “Kuleta Tatlısı”, “Kestaneli Lahana Dolması”, “Süt Helvası”, “Etli Erik” yapımının anlatacak. Turgay Başyayla Pazar günü ise, Mustafa Kemal Paşa ilçesinin Killik Köyü’nde Yörük kıyafetlerini giyen köydeki hanımlar ile birlikte “Kesme Çorbası”, “Mısır Kaçamağı”, “Keşkek”, “Peynir Tatlısı”, “Pideli Köfte”, “Çantık” ve yöreye özgü Osmanlı yemeklerinden “Fukara Keşkülü”, “Hünkar Kebabı”, “Teşrifatı Naim Efendi Terkibi Yahni”nin yapımını gösterecek.

“Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”nun bu hafta durağı; Bursa oluyor. Turgay Başyayla Cumartesi günü Bursa’nın Saitabat Köyü’nde, Köy Kadınları Derneği’ndeki hanımlar ile birlikte yöreye özgü “Kahvaltı”, “Asma Yaprağı Yemeği”, “Cennet Künkü Tatlısı”, “İskender Kebabı”nın yapımını gösterip Bursa’nın çarşılarını gezecek. Gölyazı’da teyzeler ile tekneyle balık tutup ardından “Soslu Turna Balığı”, “Soğanlı Börek”, “Kuleta Tatlısı”, “Kestaneli Lahana Dolması”, “Süt Helvası”, “Etli Erik” yapımının anlatacak. Turgay Başyayla Pazar günü ise, Mustafa Kemal Paşa ilçesinin Killik Köyü’nde Yörük kıyafetlerini giyen köydeki hanımlar ile birlikte “Kesme Çorbası”, “Mısır Kaçamağı”, “Keşkek”, “Peynir Tatlısı”, “Pideli Köfte”, “Çantık” ve yöreye özgü Osmanlı yemeklerinden “Fukara Keşkülü”, “Hünkar Kebabı”, “Teşrifatı Naim Efendi Terkibi Yahni”nin yapımını gösterecek.

“Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”nun bu hafta durağı; Bursa oluyor. Turgay Başyayla Cumartesi günü Bursa’nın Saitabat Köyü’nde, Köy Kadınları Derneği’ndeki hanımlar ile birlikte yöreye özgü “Kahvaltı”, “Asma Yaprağı Yemeği”, “Cennet Künkü Tatlısı”, “İskender Kebabı”nın yapımını gösterip Bursa’nın çarşılarını gezecek. Gölyazı’da teyzeler ile tekneyle balık tutup ardından “Soslu Turna Balığı”, “Soğanlı Börek”, “Kuleta Tatlısı”, “Kestaneli Lahana Dolması”, “Süt Helvası”, “Etli Erik” yapımının anlatacak. Turgay Başyayla Pazar günü ise, Mustafa Kemal Paşa ilçesinin Killik Köyü’nde Yörük kıyafetlerini giyen köydeki hanımlar ile birlikte “Kesme Çorbası”, “Mısır Kaçamağı”, “Keşkek”, “Peynir Tatlısı”, “Pideli Köfte”, “Çantık” ve yöreye özgü Osmanlı yemeklerinden “Fukara Keşkülü”, “Hünkar Kebabı”, “Teşrifatı Naim Efendi Terkibi Yahni”nin yapımını gösterecek.

“Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”nun bu hafta durağı; Bursa oluyor. Turgay Başyayla Cumartesi günü Bursa’nın Saitabat Köyü’nde, Köy Kadınları Derneği’ndeki hanımlar ile birlikte yöreye özgü “Kahvaltı”, “Asma Yaprağı Yemeği”, “Cennet Künkü Tatlısı”, “İskender Kebabı”nın yapımını gösterip Bursa’nın çarşılarını gezecek. Gölyazı’da teyzeler ile tekneyle balık tutup ardından “Soslu Turna Balığı”, “Soğanlı Börek”, “Kuleta Tatlısı”, “Kestaneli Lahana Dolması”, “Süt Helvası”, “Etli Erik” yapımının anlatacak. Turgay Başyayla Pazar günü ise, Mustafa Kemal Paşa ilçesinin Killik Köyü’nde Yörük kıyafetlerini giyen köydeki hanımlar ile birlikte “Kesme Çorbası”, “Mısır Kaçamağı”, “Keşkek”, “Peynir Tatlısı”, “Pideli Köfte”, “Çantık” ve yöreye özgü Osmanlı yemeklerinden “Fukara Keşkülü”, “Hünkar Kebabı”, “Teşrifatı Naim Efendi Terkibi Yahni”nin yapımını gösterecek.

“Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”nun bu hafta durağı; Bursa oluyor. Turgay Başyayla Cumartesi günü Bursa’nın Saitabat Köyü’nde, Köy Kadınları Derneği’ndeki hanımlar ile birlikte yöreye özgü “Kahvaltı”, “Asma Yaprağı Yemeği”, “Cennet Künkü Tatlısı”, “İskender Kebabı”nın yapımını gösterip Bursa’nın çarşılarını gezecek. Gölyazı’da teyzeler ile tekneyle balık tutup ardından “Soslu Turna Balığı”, “Soğanlı Börek”, “Kuleta Tatlısı”, “Kestaneli Lahana Dolması”, “Süt Helvası”, “Etli Erik” yapımının anlatacak. Turgay Başyayla Pazar günü ise, Mustafa Kemal Paşa ilçesinin Killik Köyü’nde Yörük kıyafetlerini giyen köydeki hanımlar ile birlikte “Kesme Çorbası”, “Mısır Kaçamağı”, “Keşkek”, “Peynir Tatlısı”, “Pideli Köfte”, “Çantık” ve yöreye özgü Osmanlı yemeklerinden “Fukara Keşkülü”, “Hünkar Kebabı”, “Teşrifatı Naim Efendi Terkibi Yahni”nin yapımını gösterecek.

“Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”nun bu hafta durağı; Bursa oluyor. Turgay Başyayla Cumartesi günü Bursa’nın Saitabat Köyü’nde, Köy Kadınları Derneği’ndeki hanımlar ile birlikte yöreye özgü “Kahvaltı”, “Asma Yaprağı Yemeği”, “Cennet Künkü Tatlısı”, “İskender Kebabı”nın yapımını gösterip Bursa’nın çarşılarını gezecek. Gölyazı’da teyzeler ile tekneyle balık tutup ardından “Soslu Turna Balığı”, “Soğanlı Börek”, “Kuleta Tatlısı”, “Kestaneli Lahana Dolması”, “Süt Helvası”, “Etli Erik” yapımının anlatacak. Turgay Başyayla Pazar günü ise, Mustafa Kemal Paşa ilçesinin Killik Köyü’nde Yörük kıyafetlerini giyen köydeki hanımlar ile birlikte “Kesme Çorbası”, “Mısır Kaçamağı”, “Keşkek”, “Peynir Tatlısı”, “Pideli Köfte”, “Çantık” ve yöreye özgü Osmanlı yemeklerinden “Fukara Keşkülü”, “Hünkar Kebabı”, “Teşrifatı Naim Efendi Terkibi Yahni”nin yapımını gösterecek.

“Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”nun bu hafta durağı; Bursa oluyor. Turgay Başyayla Cumartesi günü Bursa’nın Saitabat Köyü’nde, Köy Kadınları Derneği’ndeki hanımlar ile birlikte yöreye özgü “Kahvaltı”, “Asma Yaprağı Yemeği”, “Cennet Künkü Tatlısı”, “İskender Kebabı”nın yapımını gösterip Bursa’nın çarşılarını gezecek. Gölyazı’da teyzeler ile tekneyle balık tutup ardından “Soslu Turna Balığı”, “Soğanlı Börek”, “Kuleta Tatlısı”, “Kestaneli Lahana Dolması”, “Süt Helvası”, “Etli Erik” yapımının anlatacak. Turgay Başyayla Pazar günü ise, Mustafa Kemal Paşa ilçesinin Killik Köyü’nde Yörük kıyafetlerini giyen köydeki hanımlar ile birlikte “Kesme Çorbası”, “Mısır Kaçamağı”, “Keşkek”, “Peynir Tatlısı”, “Pideli Köfte”, “Çantık” ve yöreye özgü Osmanlı yemeklerinden “Fukara Keşkülü”, “Hünkar Kebabı”, “Teşrifatı Naim Efendi Terkibi Yahni”nin yapımını gösterecek.

“Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”nun bu hafta durağı; Bursa oluyor. Turgay Başyayla Cumartesi günü Bursa’nın Saitabat Köyü’nde, Köy Kadınları Derneği’ndeki hanımlar ile birlikte yöreye özgü “Kahvaltı”, “Asma Yaprağı Yemeği”, “Cennet Künkü Tatlısı”, “İskender Kebabı”nın yapımını gösterip Bursa’nın çarşılarını gezecek. Gölyazı’da teyzeler ile tekneyle balık tutup ardından “Soslu Turna Balığı”, “Soğanlı Börek”, “Kuleta Tatlısı”, “Kestaneli Lahana Dolması”, “Süt Helvası”, “Etli Erik” yapımının anlatacak. Turgay Başyayla Pazar günü ise, Mustafa Kemal Paşa ilçesinin Killik Köyü’nde Yörük kıyafetlerini giyen köydeki hanımlar ile birlikte “Kesme Çorbası”, “Mısır Kaçamağı”, “Keşkek”, “Peynir Tatlısı”, “Pideli Köfte”, “Çantık” ve yöreye özgü Osmanlı yemeklerinden “Fukara Keşkülü”, “Hünkar Kebabı”, “Teşrifatı Naim Efendi Terkibi Yahni”nin yapımını gösterecek.

“Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”nun bu hafta durağı; Bursa oluyor. Turgay Başyayla Cumartesi günü Bursa’nın Saitabat Köyü’nde, Köy Kadınları Derneği’ndeki hanımlar ile birlikte yöreye özgü “Kahvaltı”, “Asma Yaprağı Yemeği”, “Cennet Künkü Tatlısı”, “İskender Kebabı”nın yapımını gösterip Bursa’nın çarşılarını gezecek. Gölyazı’da teyzeler ile tekneyle balık tutup ardından “Soslu Turna Balığı”, “Soğanlı Börek”, “Kuleta Tatlısı”, “Kestaneli Lahana Dolması”, “Süt Helvası”, “Etli Erik” yapımının anlatacak. Turgay Başyayla Pazar günü ise, Mustafa Kemal Paşa ilçesinin Killik Köyü’nde Yörük kıyafetlerini giyen köydeki hanımlar ile birlikte “Kesme Çorbası”, “Mısır Kaçamağı”, “Keşkek”, “Peynir Tatlısı”, “Pideli Köfte”, “Çantık” ve yöreye özgü Osmanlı yemeklerinden “Fukara Keşkülü”, “Hünkar Kebabı”, “Teşrifatı Naim Efendi Terkibi Yahni”nin yapımını gösterecek.

“Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”nun bu hafta durağı; Bursa oluyor. Turgay Başyayla Cumartesi günü Bursa’nın Saitabat Köyü’nde, Köy Kadınları Derneği’ndeki hanımlar ile birlikte yöreye özgü “Kahvaltı”, “Asma Yaprağı Yemeği”, “Cennet Künkü Tatlısı”, “İskender Kebabı”nın yapımını gösterip Bursa’nın çarşılarını gezecek. Gölyazı’da teyzeler ile tekneyle balık tutup ardından “Soslu Turna Balığı”, “Soğanlı Börek”, “Kuleta Tatlısı”, “Kestaneli Lahana Dolması”, “Süt Helvası”, “Etli Erik” yapımının anlatacak. Turgay Başyayla Pazar günü ise, Mustafa Kemal Paşa ilçesinin Killik Köyü’nde Yörük kıyafetlerini giyen köydeki hanımlar ile birlikte “Kesme Çorbası”, “Mısır Kaçamağı”, “Keşkek”, “Peynir Tatlısı”, “Pideli Köfte”, “Çantık” ve yöreye özgü Osmanlı yemeklerinden “Fukara Keşkülü”, “Hünkar Kebabı”, “Teşrifatı Naim Efendi Terkibi Yahni”nin yapımını gösterecek.

“Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”nun bu hafta durağı; Bursa oluyor. Turgay Başyayla Cumartesi günü Bursa’nın Saitabat Köyü’nde, Köy Kadınları Derneği’ndeki hanımlar ile birlikte yöreye özgü “Kahvaltı”, “Asma Yaprağı Yemeği”, “Cennet Künkü Tatlısı”, “İskender Kebabı”nın yapımını gösterip Bursa’nın çarşılarını gezecek. Gölyazı’da teyzeler ile tekneyle balık tutup ardından “Soslu Turna Balığı”, “Soğanlı Börek”, “Kuleta Tatlısı”, “Kestaneli Lahana Dolması”, “Süt Helvası”, “Etli Erik” yapımının anlatacak. Turgay Başyayla Pazar günü ise, Mustafa Kemal Paşa ilçesinin Killik Köyü’nde Yörük kıyafetlerini giyen köydeki hanımlar ile birlikte “Kesme Çorbası”, “Mısır Kaçamağı”, “Keşkek”, “Peynir Tatlısı”, “Pideli Köfte”, “Çantık” ve yöreye özgü Osmanlı yemeklerinden “Fukara Keşkülü”, “Hünkar Kebabı”, “Teşrifatı Naim Efendi Terkibi Yahni”nin yapımını gösterecek.

“Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”nun bu hafta durağı; Bursa oluyor. Turgay Başyayla Cumartesi günü Bursa’nın Saitabat Köyü’nde, Köy Kadınları Derneği’ndeki hanımlar ile birlikte yöreye özgü “Kahvaltı”, “Asma Yaprağı Yemeği”, “Cennet Künkü Tatlısı”, “İskender Kebabı”nın yapımını gösterip Bursa’nın çarşılarını gezecek. Gölyazı’da teyzeler ile tekneyle balık tutup ardından “Soslu Turna Balığı”, “Soğanlı Börek”, “Kuleta Tatlısı”, “Kestaneli Lahana Dolması”, “Süt Helvası”, “Etli Erik” yapımının anlatacak. Turgay Başyayla Pazar günü ise, Mustafa Kemal Paşa ilçesinin Killik Köyü’nde Yörük kıyafetlerini giyen köydeki hanımlar ile birlikte “Kesme Çorbası”, “Mısır Kaçamağı”, “Keşkek”, “Peynir Tatlısı”, “Pideli Köfte”, “Çantık” ve yöreye özgü Osmanlı yemeklerinden “Fukara Keşkülü”, “Hünkar Kebabı”, “Teşrifatı Naim Efendi Terkibi Yahni”nin yapımını gösterecek.

“Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”nun bu hafta durağı; Bursa oluyor. Turgay Başyayla Cumartesi günü Bursa’nın Saitabat Köyü’nde, Köy Kadınları Derneği’ndeki hanımlar ile birlikte yöreye özgü “Kahvaltı”, “Asma Yaprağı Yemeği”, “Cennet Künkü Tatlısı”, “İskender Kebabı”nın yapımını gösterip Bursa’nın çarşılarını gezecek. Gölyazı’da teyzeler ile tekneyle balık tutup ardından “Soslu Turna Balığı”, “Soğanlı Börek”, “Kuleta Tatlısı”, “Kestaneli Lahana Dolması”, “Süt Helvası”, “Etli Erik” yapımının anlatacak. Turgay Başyayla Pazar günü ise, Mustafa Kemal Paşa ilçesinin Killik Köyü’nde Yörük kıyafetlerini giyen köydeki hanımlar ile birlikte “Kesme Çorbası”, “Mısır Kaçamağı”, “Keşkek”, “Peynir Tatlısı”, “Pideli Köfte”, “Çantık” ve yöreye özgü Osmanlı yemeklerinden “Fukara Keşkülü”, “Hünkar Kebabı”, “Teşrifatı Naim Efendi Terkibi Yahni”nin yapımını gösterecek.

“Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”nun bu hafta durağı; Bursa oluyor. Turgay Başyayla Cumartesi günü Bursa’nın Saitabat Köyü’nde, Köy Kadınları Derneği’ndeki hanımlar ile birlikte yöreye özgü “Kahvaltı”, “Asma Yaprağı Yemeği”, “Cennet Künkü Tatlısı”, “İskender Kebabı”nın yapımını gösterip Bursa’nın çarşılarını gezecek. Gölyazı’da teyzeler ile tekneyle balık tutup ardından “Soslu Turna Balığı”, “Soğanlı Börek”, “Kuleta Tatlısı”, “Kestaneli Lahana Dolması”, “Süt Helvası”, “Etli Erik” yapımının anlatacak. Turgay Başyayla Pazar günü ise, Mustafa Kemal Paşa ilçesinin Killik Köyü’nde Yörük kıyafetlerini giyen köydeki hanımlar ile birlikte “Kesme Çorbası”, “Mısır Kaçamağı”, “Keşkek”, “Peynir Tatlısı”, “Pideli Köfte”, “Çantık” ve yöreye özgü Osmanlı yemeklerinden “Fukara Keşkülü”, “Hünkar Kebabı”, “Teşrifatı Naim Efendi Terkibi Yahni”nin yapımını gösterecek.

“Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”nun bu hafta durağı; Bursa oluyor. Turgay Başyayla Cumartesi günü Bursa’nın Saitabat Köyü’nde, Köy Kadınları Derneği’ndeki hanımlar ile birlikte yöreye özgü “Kahvaltı”, “Asma Yaprağı Yemeği”, “Cennet Künkü Tatlısı”, “İskender Kebabı”nın yapımını gösterip Bursa’nın çarşılarını gezecek. Gölyazı’da teyzeler ile tekneyle balık tutup ardından “Soslu Turna Balığı”, “Soğanlı Börek”, “Kuleta Tatlısı”, “Kestaneli Lahana Dolması”, “Süt Helvası”, “Etli Erik” yapımının anlatacak. Turgay Başyayla Pazar günü ise, Mustafa Kemal Paşa ilçesinin Killik Köyü’nde Yörük kıyafetlerini giyen köydeki hanımlar ile birlikte “Kesme Çorbası”, “Mısır Kaçamağı”, “Keşkek”, “Peynir Tatlısı”, “Pideli Köfte”, “Çantık” ve yöreye özgü Osmanlı yemeklerinden “Fukara Keşkülü”, “Hünkar Kebabı”, “Teşrifatı Naim Efendi Terkibi Yahni”nin yapımını gösterecek.