Öksürükten kurtulmanın doğal yolu!

Show TV ekranlarında her sabah canlı olarak yayınlanan “Zahide Yetiş’le”, birbirinden önemli konuları işlemeye devam ediyor. Programın bugün yayınlanan bölümünde sağlıklı yaşamak için önemli açıklamalar yapan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, bitkilerden hazırlanan doğal bir öksürük şurubunun da tarifini verdi. 

 

Türkiye’nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktalarının paylaşıldığı “Zahide Yetiş’le”de bugün Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, sağlığımıza dair önemli ve şaşırtıcı açıklamalar yaptı.

 

“DOĞAL ÖKSÜRÜK ŞURUBU!”

 

Özellikle uzun süren öksürükten kurtulmak için de doğal yollara başvurulması gerektiğini söyleyen Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, öksürük şuruplarının da Amerika’da 6 yaşının altındaki çocuklara verilmesinin yasaklandığını söyledi. Bir de doğal öksürük şurubu tarifi veren Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, bu tarif sayesinde öksürükten kurtulmanın mümkün olabileceğini söyledi. Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta’nın verdiği tarifin içerisinde; “Ihlamur, Biberiye, Papatya, Bal, Zerdeçal, Zencefil, Limon, Hatmi Çiçeği ve Tarçın” bulunuyor. Bu karışım öksürükten korunmak için tamamen doğal özellik taşıyor.