Mutlu bir yuvanın olmazsa olmazları!

Show TV ekranlarında her sabah canlı olarak yayınlanan “Zahide Yetiş’le”, birbirinden önemli konukları ağırlamaya devam ediyor. Programın bugün yayınlanan bölümünde mutlu birlikteliklerin mimarı Dr. Haydar Dümen vardı. Dr Haydar Dümen, evlilik ve cinsel yaşam ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

Türkiye’nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktalarının paylaşıldığı “Zahide Yetiş’le”de bugün; Dr. Haydar Dümen, mutlu bir yuvanın olmazsa olmazlarını ve doğru cinsel yaşam için bilinmeyenleri açıkladı.

 

“EVLİLİKTE ORKESTRA ŞEFİ ERKEKTİR!”

 

Mutlu bir yuvanın olmazsa olmazları konusunda bilgiler veren Dr. Haydar Dümen, çiftlerin birbirlerine olan yaklaşımlarını inceledi. Evliliklerde erkeğin ‘orkestra şefi’ olduğunu belirten Dr. Haydar Dümen, herkesin sevdiğini mutlu etmesi gerektiğini söyledi. Pahalı hediyeler alarak değil de karşınızdaki kişiyi düşündüğünüzü belirterek mutlu olunabileceğini belirten Dr. Haydar Dümen, erkeğin kadını, kadının da erkeği tanıması gerektiğini söyledi.

 

YEME İÇMEYE TAKILMAYIN!

 

Çeşitli gıda maddelerinin cinselliği etkileyip etkilemediğine dair sorulan soruyu da yanıtlayan Dr. Haydar Dümen, bu tarzdaki inanışların yanlış olduğunu söyledi. Önemli olanın kilo almamak olduğunu da belirten Dr. Haydar Dümen, her şeyin ölçülü tüketilmesi gerektiğini vurguladı.