Gribe karşı koruyan karışım

Show TV ekranlarında her sabah canlı olarak yayınlanan “Zahide Yetiş’le”, birbirinden önemli konuları işlemeye devam ediyor. Programın bugün yayınlanan bölümünde sağlıklı yaşamak için önemli açıklamalar yapan İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Gürkan Kubilay, soğuktan koruyucu bir karışım tarifi verdi. 

 

 Türkiye’nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktalarının paylaşıldığı “Zahide Yetiş’le”de bugün Dr. Gürkan Kubilay, soğuk havalarda vücudumuzu adeta zırh gibi koruyacak karışımın tarifini verdi.

 

“KIŞIN SİZİ ZIRH GİBİ KORUYACAK!”

 

Kış aylarının gelmesiyle soğuktan korunma yollarının mümkün olduğunu belirten Dr. Gürkan Kubilay, bunun için de muhteşem bir karışım tarifi verdi. Dr. Gürkan Kubilay’ın gribe karşı esansiyel yağlar karışımı içerisinde; “zeytinyağı, ayçiçeği yağı, badem yağı, çay ağacı yağı, limon yağı, lavanta yağı, hindistan cevizi yağı, papatya yağı ve okaliptüs yağı” yer alıyor. Bu karışım vücudumuzu zırh gibi koruyarak hastalıklara karşı kalkan görevi görüyor.