Çocuklar için alerji çorbası

Show TV ekranlarında her sabah canlı olarak yayınlanan “Zahide Yetiş’le”, birbirinden önemli konukları ağırlamaya devam ediyor. Programın bugün yayınlanan bölümünde sağlıklı yaşamak için önemli açıklamalar yapan Dr. Gökhan Mamur, bahar aylarının gelmesiyle etkisini arttıran alerjik hastalıkların önlenmesi için önemli açıklamalar yaptı. 

Türkiye’nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktalarının paylaşıldığı “Zahide Yetiş’le”de bugün; Dr. Gökhan Mamur, alerjinin önlenmesi için çok özel karışımların tariflerini verdi. 

ALERJİ İÇİN MUHTEŞEM ÇORBA! 

Dr. Gökhan Mamur bahar aylarının gelmesiyle artan alerjik durumlara karşı çok önemli bilgiler verdi ve çocuklardaki alerjileri atlatmak için çok özel tarifler verdi. Özellikle polenlerden yayılan alerjenlerin bahar aylarında büyük sorun teşkil ettiğini söyleyen Dr. Gökhan Mamur, çocuklarda alerjiler için soğanlı elma çorbası tarifi verdi. Bu tarifte; ‘1 çorba kaşığı reviera zeytinyağı, 2 orta boy soğan, 1 pırasa, yarım taze biberiye, bir miktar taze kekik, 3 adet doğranmış elma ve su’ yer alıyor. Bu çorba sayesinde çocuklarımız alerjiye karşı daha güçlü olacak.