Canlı yayında tüp mide ameliyatının detayları!

Show TV ekranlarında her sabah canlı olarak yayınlanan “Zahide Yetiş’le”, birbirinden önemli konuları işlemeye devam ediyor. Programın bugün yayınlanan bölümüne Obezite Cerrahisi Doç. Dr. Hasan Altun katıldı. ‘Tüp mide’ ameliyatı konusunda bilgi veren Doç. Dr. Hasan Altun, canlı yayında bu ameliyatın yapım aşamalarını da anlattı.

 

Türkiye’nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktalarının paylaşıldığı “Zahide Yetiş’le”de bugün; Doç. Dr. Hasan Altun tüp mide ameliyatı ile zayıflama yollarını anlattı.

 

12 AYDA 82 KİLO VERDİ!

 

Canlı yayına konuk olan ünlü tiyatrocu Ethel Mulinas, geçirdiği tüp mide ameliyatı sonrası sağlığına kavuşma sürecini anlattı. Tüp mide ameliyatı olduktan sonra 12 ayda tam 82 kilo veren ve tekrar sağlığına kavuşan Ethel Mulinas, yaklaşık olarak 78 kilodan kurtulduğunu açıkladı.

 

TAD DUYGUSU DEĞİŞİYOR!

 

Canlı yayında maket üzerinde ‘tüp mide’ ameliyatının nasıl gerçekleştirildiğini de anlatan Doç. Dr. Hasan Altun, kullandığı cihaz sayesinde bir yandan midenin kesilip bir yandan da dikildiğini anlattı. Bu ameliyat sonrası hastaların daha az yemek yediğini anlatan Doç. Dr. Hasan Altun, yemeklerden alınan tad duygusunun da ameliyat sonrası değiştiğini sözlerine ekledi.