5 yaş gençleştiren maya maskesi!

Show TV ekranlarında her sabah canlı olarak yayınlanan “Zahide Yetiş’le”, birbirinden önemli konukları ağırlamaya devam ediyor. Programın bugün yayınlanan bölümünde birbirinden ilginç doğal tariflerle Güzellik Uzmanı Şems Arslan konuk oldu.

 

Türkiye’nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktalarının paylaşıldığı “Zahide Yetiş’le”de bugün; Güzellik Uzmanı Şems Arslan ile cildimizi gençleştirmenin püf noktalarına yer verildi.

 

MAYA MASKESİNİN MUCİZESİ

 

Güzel bir cilt için önemli ve pratik tarifler veren Şems Arslan, herkesin evde rahatlıkla yapabileceği mucizevi bir formülü de seyirci ile paylaştı. Cildimizi 5 yaş gençleştirecek olan maya maskesinin tarifini veren Şems Arslan, bu karışım sayesinde kırışıklıkların yok olacağını söyledi. Maya maskesinin içerisinde; ‘Yaş maya, süt ve şeker’ var. Ilık suyla hazırlanan karışımı cildimize sürmemizle doğal bir geçlik maskesi elde edileceğini söyleyen Şems Arslan, maskeyi 20 gün boyunca kullanmak gerektiğini söyledi.