Şafak Sezer ve Sermiyan Midyat ‘Evleneceksen Gel’’de!

Show TV’de ekranlardan mutluluk dağıtan ikili Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunumuyla “Evleneceksen Gel” tüm hızıyla devam ediyor. Hayallerin gerçekleştiği, bekarların evlendiği ‘Evleneceksen Gel’ programının bugünkü bölümünde, vizyona girmeye hazırlanan ‘Bir Baba Hindu’ filminin oyuncu ve yönetmeni Sermiyan Midyat, ünlü oyuncu şafak Sezer ve Hintli oyuncu Nicole Faria yer aldı. Kahkaha tufanı estirenüçlü, ‘Evleneceksen Gel’ seyircisini ekran başına kilitledi. 

HİNTLİ NİCOLE'A KİME TALİP OLDU? 

‘Evleneceksen Gel’e katılan ‘Bir Baba Hindu’ filminin güzel oyuncusu Nicole, kendisini eş arayan  bir aday olarak tanıttı. Stüdyoda şaşkınlık yaratan dünya güzeli Nicole kendisini tanıttıktan sonra sergilediği Hint dansıyla herkesi kendisine hayran bıraktı. Bu sırada stüdyoya gelen ünlü komedyen Şafak Sezer dünya güzeli Nicole’e talip oldu. Stüdyoya girer girmez dans etmeye başlayan Şafak Sezer, daha sonra aday koltuğuna oturarak; “Ben aday adayı olarak geldim. Beni buraya zorla getirdiler. Benim ev yakın, o yüzden hemen geldim” dedi. Herkesi kahkahaya boğan Şafak Sezer, Nicole’ün vücudunda silikon olup olmadığını sordu. Vücudunda silikon olmadığını söyleyen Nichole, usta komedyenin bütün sorularını içtenlikle cevapladı. 

GERÇEK TALİP STÜDYODA! 

Daha sonra ünlü sunucu Seda Sayan, Nicole’ün gerçek talibini anons etti. O sırada açılan kapıdan ünlü oyuncu Sermiyan Midyat içeri girdi. Gerçek talibin kendisi olduğunu söyleyen Sermiyan Midyat, Şafak Sezer’in evli olduğunu söyledi. Daha sonra aday koltuğuna oturan Sermiyan Midyat, ekran önünde birine talip olmanın büyük cesaret gerektirdiğini itiraf etti. 

ŞAFAK SEZER’DEN CANLI PERFORMANS! 

Kahkaha dolu sohbetin ardından orkestranın yanına giden Şafak Sezer, ‘Kara gözlüm ölesim var’ isimli şarkıyı seslendirdi. Büyük alkış alan Şafak Sezer, güzel sesiyle de herkesi kendisine hayran bıraktı. Daha sonra Sermiyan Midyat ve Nicole birlikte Hint dansı yaptı.