Pelin Karahan, Güler Keser ile Yaz Güzeli Tatlısı tarifini gösterdi.
Malzemeler;
Tabanı İçin;
1 paket yulaflı bisküvi
Yarım paket bitkisel margarin
Muhallebisi İçin;
2,5 su bardağı süt
1 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı nişasta
Yarım su bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı labne peyniri
1 paket vanilya
Vişne Sosu İçin;
1,5 su bardağı dondurulmuş vişne
2 yemek kaşığı pudra şekeri
2 yemek kaşığı nişasta
1 çay bardağı vişne suyu
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.