Pelin Karahan, Demet Cem Kasap ile Tavuklu İslim Kebabı tarifini gösterdi.
Malzemeler;
2 adet bostan patlıcanı
İç Harcı için;
2 adet kuşbaşı doğranmış tavuk göğsü
2 adet kuru soğan
1 adet sivri biber
1 adet domates
4 yemek kaşığı ayçiçek yağı
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
2 tatlı kaşığı pul biber
2 tatlı kaşığı kekik
Üzeri İçin;
3 adet yeşilbiber
9 adet çeri domates
Patates Püresi İçin;
4 adet haşlanmış patates
1 su bardağı süt
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1 yemek kaşığı bitkisel margarin
1 tatlı kaşığı tuz
Kızartmak İçin;
Ayçiçek yağı
Salçalı Suyu İçin;
1 yemek kaşığı domates salçası
1,5 su bardağı su
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.