Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'in 123. Bölümünde; Pelin Karahan bugün; Nilgün Tatlı ile Rummaniye yapımını gösterdi.,
Malzemeler;
850 gr kuzu kuşbaşı et
3 adet patlıcan
1 dilim bal kabağı
2 adet kuru soğan
2 yemek kaşığı nar ekşisi
2 adet damla sakızı
2 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı bal
4 yemek kaşığı ayçiçek yağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı toz kişniş
1 çay kaşığı nane
1 çay kaşığı karabiber
1 adet çubuk tarçın
Süslemek İçin;
5 dal taze nane
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.