FRAGMANI İZLE

Etli Ekmek-Bıçak Arası

Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'in 52. Bölümünde; Pelin Karahan, Sibel Çiçek ile Etli Ekmek-Bıçak Arası tarifini gösterdi.

Malzemeler;

Hamuru İçin;

1 su bardağı süt 

yarım paket kuru maya 

2 yemek kaşığı yoğurt

1 yemek kaşığı şeker

1 tatlı kaşığı tuz

1kg+1 su bardağı un 

2 su bardağı su

1 çay bardağı ayçiçek yağı

İç Harcı İçin;

yarım kg kıyma 

2 adet soğan 

2 adet domates

2 diş sarımsak 

yarım demet maydonoz

3 adet sivribiber

1 yemek kaşığı domates salçası

1 tatlı kaşığı tuz

1 çay kaşığı pulbiber

1 çay kaşığı karabiber

yarım çay bardağı ayçiçek yağı

 

Show TV ekranlarında, bir yıldız mutfağa giriyor... Artık "akşama ne pişireceğim" diye düşünmeyin! Başarılı oyunculuğuyla, güzelliğiyle, güler yüzüyle, anneliğiyle milyonların sevdiği  Pelin Karahan,  televizyon ekranlarında ilk kez mutfaktaki meziyetlerini konuşturuyor.
Sevilen oyuncu Pelin Karahan, hafta içi her gün tadı damakta kalan  lezziz tarifler için birbirinden renkli konuklarını mutfağında ağırlıyor. Her gün elinin lezzetini yöresel yemeklerle buluşturan, mutfakta şahane tatlar ortaya çıkaran hanımlarla birlikte, şehir şehir Anadolu Mutfağı evlerinize geliyor.
“O yemeği hazırlarken neden ben aynı tadı, kıvamı tutturamıyorum” diyenler... Pelin Karahan'la Nefis Tarifler tam size göre... Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları ve lezzet tüyoları da Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de ekrana geliyor. 
Pelin Karahan, kimi zaman da birbirinden ünlü isimlerle bir yandan nefis yemekler hazırlanırken bir yandan da tadına doyulmaz sohbetler ediyor. 
İçinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak  yöresel tatlar, bin bir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar, kurabiyeler, daha neler neler...