FRAGMANI İZLE

Çöpleme

Pelin Karahan, Dilek Ekşi ile Çöpleme tarifinin yapımını gösterdi.

Malzemeler;

1 kg doğranmış kuzu kuşbaşı et

4 adet patlıcan
4 adet domates
5 adet yeşilbiber
250 gram arpacık soğan
2 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karabiber
Sosu için;
2 diş sarımsak
1,5 yemek kaiığı biber salçası
1,5 su bardağı su
Salatası için;
3 adet domates
3 adet salatalık
3 adet sivri biber
1 adet mor soğan
Yarım demet maydanoz
Kızarmak için;
Ayçiçek yağı

Show TV ekranlarında, bir yıldız mutfağa giriyor... Artık "akşama ne pişireceğim" diye düşünmeyin! Başarılı oyunculuğuyla, güzelliğiyle, güler yüzüyle, anneliğiyle milyonların sevdiği  Pelin Karahan,  televizyon ekranlarında ilk kez mutfaktaki meziyetlerini konuşturuyor.
Sevilen oyuncu Pelin Karahan, hafta içi her gün tadı damakta kalan  lezziz tarifler için birbirinden renkli konuklarını mutfağında ağırlıyor. Her gün elinin lezzetini yöresel yemeklerle buluşturan, mutfakta şahane tatlar ortaya çıkaran hanımlarla birlikte, şehir şehir Anadolu Mutfağı evlerinize geliyor.
“O yemeği hazırlarken neden ben aynı tadı, kıvamı tutturamıyorum” diyenler... Pelin Karahan'la Nefis Tarifler tam size göre... Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları ve lezzet tüyoları da Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de ekrana geliyor. 
Pelin Karahan, kimi zaman da birbirinden ünlü isimlerle bir yandan nefis yemekler hazırlanırken bir yandan da tadına doyulmaz sohbetler ediyor. 
İçinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak  yöresel tatlar, bin bir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar, kurabiyeler, daha neler neler...