Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'in 74. Bölümünde; Pelin Karahan, Zemine Korkmaz ile Arabaşı Çorbası tarifinin yapımını gösterdi.
Malzemeler;
400 gr tavuk göğsü
4,5 yemek kaşığı ayçiçek yağı
5 yemek kaşığı un
bitkisel margarin
1 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı domates salçası
2,5 su bardağı tavuk suyu
1 çay kaşığı tuz
6 adet kuru süs biberi
Hamuru için;
5 su bardağı sıcak su
2 su bardağı su
1,5 su bardağı un
1 tatlı kaşığı tuz
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.