Pelin Karahan, Tuba Cevik ile Antep Fıstığı Tatlısı tarifini gösterdi.
Malzemeler;
6 adet yumurta
2 kahve finacını toz şeker
1 kahve fincanı bitkisel margarin
8 kahve fincanı toz Antep fıstığı
2 yemek kaşığı un
1 çay kaşığı kabartma tozu
Tepsiyi Yağlamak İçin;
ayçiçek yağı
Şerbeti İçin;
3 su bardağı toz şeker
3 su bardağı su
bir kaç damla limon suyu
Üzeri İçin;
toz Antep fıstığı
kaymak
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.