Pelin Karahan, Esra Özyılmaz ile birlikte Cevizli İncir Tatlısı yapımını gösterdi.
Malzemeler;
Keki için:
6 adet kuru incir1 su bardağı ceviz1 su bardağı seker1 su bardağı un3 adet yumurta1 paket kabartma tozu
Muhallebisi için:
3 yemek kasığı nişasta2 yemek kasığı un1 litre sut4 yemek kasığı seker50 gr bitkisel margarin1 paket kremşanti
Şerbeti için :
1.5 su bardağı suYarim su bardağı seker1 yemek kasığı granül kahve
Üzerini Süslemek için;
1 kahve fincanı Antep fıstığı
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.