Nursel'in Evi'nden Tavuklu Nohutlu Kereviz Çorbası Tarifi

Nursel Ergin, konuğu Cangül Dağlaraşar ile “Biftekli Sarma” ve “Tavuklu Nohutlu Kereviz Çorbası” yaptı

Malzemeler

2 adet orta boy kereviz
5 adet tavuk but
3 adet havuç
2 adet patates
1,5 su bardağı haşlanmış nohut
1 çay bardağı Arpa şehriye
Karabiber
Tuz

Tavukları haşlamak için; 1 tutam maydanoz
4 adet defne yaprağı
1 adet kuru soğan

Terbiyesi için;

1 yumurta sarısı
Yarım limon suyu
1 yemek kaşığı un

Tenceremize tavuk, maydanoz, defne yaprağı, soğan, tuz ve yeterince su ekleyip pişirin. Süzün. 
Patates ve havuçları küp küp doğrayıp kaynayan tavuk suyuna ekleyin. Üzerine didiklediğiniz tavukları, küp küp doğradığımız kerevizleri, şehriyeyi, haşlanmış nohutları, baharatlarınızı ekleyin kaynamaya bırakın. 
Terbiyesi için; yumurta, limon suyu ve unu çırpıp çorbanıza yavaşça ekleyip bir taşım kaynattıktan sonra sunuma hazırlayabilirsiniz. 
Afiyet olsun.
 


Yemek kokusunun eksik olmayacağı Nursel Ergin’in yeni evinde dekorasyondan güzellik sırlarına, ev ve bahçe bakımından uzman konuklara kadar eve ve kadınlara dair her şey ele alınacak. Ev dışındaki hayatı sunucunun gözünden ve tecrübesinden de paylaşacak olan “Nursel’in Evi”, günlük yaşam içeriğiyle de yeni sezonda farklı sürprizlerle ekranlarda olacak. Nursel Ergin, Türkiye’nin birçok yerinden özel lezzetleri ve tatları ekranları başındaki seyircilerle paylaşmaya devam edecek.